Äntligen kan jag avslöja!

Äntligen behöver jag inte gå och oroa mig längre för att den här parningen mellan Klinga och hanen med stort H inte skulle kunna bli av pga de förtal som florerar runt mig. Äntligen kan jag avslöja vem han är <3

Efter många dagar av oro för om det skulle bli åka av eller inte samt om det skulle bli åka av akut kunde vi äntligen i går morse sätta oss i bilen, jag och mina föräldrar. D kunde tyvärr inte följa med då han var tvungen att jobba idag. Det blev en bilresa om ca 12 timmar innan vi kom fram till vår slutdestination i Holland. Jag körde hela vägen med gott sällskap av föräldrarna. Det gick jättebra och vi stötte endast på ett hinder på vägen, ett en timmes långt vägarbete med oändlig bilkö. Vi var framme vid hotellet exakt kl 20.00 och vi lämnade Eslöv 8.15.

Så nu sitter vi här på ett fint hotell efter en natts god sömn. Frukosten är intagen och snart ska vi ta en promenad runt samhället Hoogerheide där vi bor.

 

Vi kom fram och jag kontaktade matte till hanen vi skulle para Klinga med. Jag kommer om 10 minuter meddelade hon. Vi tänkte att det är bra om de får träffas en liten stund så de vet vem de är när de idag skulle paras enligt rekommendation från veterinären. Idag på eftermiddagen och i morgon fram emot kvällen.

 

Sagt och gjort! Vi träffades och hundarna träffades. Klinga var lite skeptisk under vår lilla promenad till en plats där vi kunde koppla loss. Mina hundar är inte så vana vid koppel då det är sällan vi behöver använda sådant. Vi släppte loss och Klinga ändrade då sin inställning till Joey. De skulle bara lära känna varandra men efter några försöka satt han äntligen där och en bra parning med häng om 20 min genomfördes.

Vem är han då? Han kallas för Joey men heter Ridder Joey Mei de Noardewyn i Stamtavlan. Du hittar stamtavlan här.

Han är som gjord för Klinga, som är en liten tjej. Ett underbart vackert par!

Nu ska jag, Klinga och föräldrarna ut på äventyr. Uppdatering kommer...

 

Ha en bra tisdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0