Vilket väder

Sommaren har verkligen kommit till Skåne. Det är dags för frukost och jag kan för mitt liv inte sitta inomhus och äta. Ingen fara, upp med parasollet så ser jag datorskärmen ändå. Nu är det dock såatt jag använde datorn på batteri igår så den var helt urladdad. Ok, frukost utan att blogga alltså...
Just det, familjen är faktiskt med en IPad och den kan man blogga på. Men det är så jobbigt att skriva på det lilla tangentbordet. Amen hallå, man kan faktiskt vända paddan och då blir tangenternastörre!!! Sagt och gjort, så här sitter jag nu och försöker vänja mig vid dessa sk stora tangenterna. Redan nu ber jag om ursäkt för alla stavfel som det kommer bli i detta inlägget.
Som jag berättade igår fick valpgänget följa med oss till Tygelsjö för att träffa en del av sina blivande hussar och mattar. De myste medan jag höll valpkurs. Tyvärr var min mobil död när kursen var slut så jag kunde inte ta en enda bild. Inte ett enda ljud sa valparna under varken dit eller hemfärden. När de kom in i kurslokalen var det hej lajbans från första stund, detta Goa valpgänget. 
Denna Goa killen har det ganska jobbigt nu. Klinga började igår flirta en hel del med honom och viker svansen 😳😳😳. Det ska absolut inte vara dags nu!!! Hon har ju mig veterligen precis börjat löpa. Ska kolla om de i Landskrona, dit jag ska med valparna i morgon, kan ta fertilitetsprov,annars får jag nog åka till Malmö i morgon eftermiddag. Vågar inte chansa på att bara avvakta. Nu gäller det i alla fall att verkligen hålla de här två separerade från varandra. För tillfället ligger Gandhi under bordet, som du ser på bilden, medan en ledsen Klinga är instängd i hundgården. Om en stund får de byta plats,
Vi planerar en resa i mitten av nästa vecka, kanske blir det redan till helgen? Aldrig någonsin att våra tikar följer våra önskemål... 
Frukosten ska in, valprummet ska städas ut efter natten. Sen ska det målas och fixas så det står härliga till.

Önskar dig en härlig onsdag, kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Kerstin Emanuelsson (onsdag, 01 juni 2016 20:58)

    Blidde det ngn film?