Träning ska vara med glädje.

Idag fyller vår lilla agilitystjärna, Heidieh, hela 7 år! Stjärna och stjärna haha. Tittar på filmen om och om igen och tårarna rinner av skratt varje gång. Snacka om att strunta i hur man gör på en agilitybana, bara man har roligt :-)

Denna underbara film är från i tisdags då Heidieh och hennes agilitytränare skulle tävla på en "låtsastävling". Sofia visste mycket väl hur det skulle gå men hon bjuder gärna på sig själv, som tur är :-)

 

När man tränar ska man ha kul tillsammans och med Heidieh blir det aldrig några ledsna träningsstunder. Ibland blir det inte alls vad man har tänkt sig men vem bryr sig om det när man ser Heidiehs enorma glädje för samarbete och lek. Heidieh är världens bästa träningskompis <3. liksom hennes dotter India.

 

Tror jag sett denna film 100 gånger nu. Varje gång skrattar jag så jag kiknar och varje gång känner jag sådan värme över hur lyckliga mina hundar är över att få göra saker tillsammans med oss människor. För mig är det hundträning på hög nivå!


Idag fyller alltså vår underbara Heidieh och hennes syskon i H-kullen hela 7 år. Var har alla dessa år tagit vägen?

Jag skickar en stor grattiskram till alla H-schapparna idag. Hoppas ni får mycket tårta och en härlig sommarpromenad <3

Denna lördagsmorgon har vi ätit vår frukost utomhus. För mig är det sommar! Nu ska frukosten plockas in och jag ska diska undan gårdagskvällens middag. I skrivande stund startar D igång grillen för att långtidsgrilla en fläsklägg som vi ska käka på i kväll. När allt är klart blir det en tur på marknaden i stan. Givetvis blir det också en massa valpmys denna underbara sommarlördag.

 

Ha en trevlig dag. kramiz

 

Uppdatering! Hade glömt att publicera så inlägget!!!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0