Musikal och födelsedag.

Regnet har fallit i strida skurar under natten och tittar jag mot himlen ser det ut som om detta ska fortsätta under dagen. Inte regn konstant men en och annan skur. Det är ca 17 grader varmt så denna torsdag är som gjord för "tråkgöra", dvs bokföring och annat företagstråk. Att driva eget företag innebär både roliga och tråkiga uppgifter. Tyvärr står bokföring på min "tråklista" och det som ska göras så ofta... Tro nu inte att det är just det jag ska skriva om denna torsdagsmorgon...

Just det här får mina ögon att gå i kors. Debet och kredit, kredit och debet... vad ska vara var? Jag har drivit mitt företag i 11 år och jag är fortfarande så vilse på det här. Min bank tillhandahåller ett utmärkt bokföringsprogram som bokför alla händelser på mitt bankkonto automatiskt men man har ju annat också som ska in. Usch och urk... Företagsägandets baksida, i alla fall för mig. Men nu var det ju inte det här vi skulle prata om, eller hur?

Gårdagen var en dag jag hade längtat efter, i alla fall kvällen. Klockan 18.oo skulle sonen och hans klass samt åk 4 och 5 hålla en föreställning med musikalen Grease.

Det var mycket rörande känslor för mig. Dels är detta sista grejen som sonen gör med sin klass då han börjar åk 7 efter sommarlovet. Dels var eleverna så otroligt duktiga. Jag är så imponerad och jag, D och mina föräldrar samt alla andra föräldrar njöt för fullt under den timme som föreställningen pågick. Underbar musik, underbara ungdomar.

 

Här är det killarna som framför sin gemensamma dans. Ser du en kille med grön kalufs är det vår son :-) Det fanns en dans för bara tjejerna och det fanns uppträdande där elever sjöng solo. Intro och autro var gemensam dans. Har massor av film men det är lite känsligt så jag vågar inte lägga in de här. Kommer dock sparas för all framtid <3 Dock kan jag bjuda på introdansen då det är svårt att se vem som är vem.

Annars bestod onsdagen av besök och valpmys.

På första bilden ser du Pappa Gandhi som är så snäll mot sina valpar. Han lever helt och hållet tillsammans med dem hela dagarna. Då och då får han lite fnatt och kör ett lekrace med någon av valparna. Denna flock är precis som det ska vara i ett hundliv. Mamma, pappa och "syskon" lever tillsammans. Kan inte tänka mig ett liv utan en hundflock. Valparna får lära sig att kommunicera med andra hundar, vilket de har stor nytta av för resten av sitt liv.

Förutom att det är en helt vanlig torsdag är det inte vilken torsdag som helst. Idag har vi en födelsedag på Lightschaps Kennel. Idag fyller Gandhi och hans syskon 3 år (Lightschaps Lilium). Idag får det serveras lite extra gott till hela hundgänget. Jag säger härmed...

Ett stort grattis på födelsedagen!

Lightschaps Lilium Royal Gold "Gandhi" skickar ett stort grattis till alla sina fina syskon <3
Lightschaps Lilium Royal Gold "Gandhi" skickar ett stort grattis till alla sina fina syskon <3

Idag blir det tråkgöra under dagen och valpmys framåt kvällen. Önskar dig en trevlig torsdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0