Födelsedagar.

Denna torsdag är inte vilken torsdag som helst.

 

För exakt 25 år sedan vaknade jag på morgonen och bestämde mig för att putsa fönstren. Egentligen var det inte i behov och lusten var långt borta, men det var väldigt varmt och det var tungt att röra sig.

Vid denna tiden för exakt 25 år sedan.
Vid denna tiden för exakt 25 år sedan.
Ca 4 timmar gammal.
Ca 4 timmar gammal.
I storasyster Saras famn.
I storasyster Saras famn.

Vid 11.45 hade jag plockat fram en hink med diskmedelsvatten, en svamp och en fönsterskrapa. Jag satt på gräsmattan och studerade fönstren, orkade jag eller orkade jag inte? Det var 1 vecka kvar till BF och jag orkade inte bära på denna tunga stora magen längre. Jag tog tag i grejorna, tvättade första fönstret och drog med skrapan ... VATTNET GICK!!!

 

Det blev en tuff eftermiddag med en tjej som verkade trivas bra där inne i magen. Men till slut mot sen eftermiddag den 19 maj kom mitt andra högt älskade barn till världen.

 

Grattis på din 25-årsdag världens finaste Sabina, vår älskade dotter.

I och med denna födelsedag står det en resa framför mina och Daniels fötter. I morgon förmiddag flyger vi till Stockholm, tillsammans med andra dottern och hennes pojkvän, för att fira den här 25-åringen. Vi ska ha 3 lugna och mysiga dagar i storstan.

Så klart lämnar vi inte denna lekplats tom och öde! Mina kära föräldrar kommer bo hemma hos oss för att ta hand om valparna, Frigg, Bonzo och katterna. Jag kan tryggt åka iväg över helgen och lämna över hela gänget i föräldrarnas trygga famn. De är väl inkörda i kennellivet.

 

De andra hundarna är utlämnade på passning där jag också känner mig totalt trygg.

Usch vad jag är slarvig ibland. Glömde ju att gratulera en av våra valpkullar igår när dessa fyllde hela 2 år! Förlåt!!!

 

STORT GRATTIS i efterskott, fina under bara Anemonekullen, på er 2-årsdag.

Pappa Evve och mamma India.
Pappa Evve och mamma India.
1 dygn gamla
1 dygn gamla
3 veckor
3 veckor

Nästa vecka är det födelsedag för 3 av våra valpkullar så då har jag mycket att komma ihåg :-)

INSTAGRAM!

Har du en Lightschapshund som du tar foto på då och då och publicerar på Instagram? Jag hade blivit superglad om du då vill lägga #lightschapskennel så jag får upp bilderna på hemsidan. Jag är så stolt över våra "ättlingar" och vill så gärna visa upp dem för hela världen.

Ja, det var väl vad jag hade att berätta om idag. Frukosten ska plockas undan och sen är det dags att plocka fram resväskan.

 

Ha en bra torsdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0