Nytt på gång.

Jag får väldigt ofta förfrågan från våra LS-köpare om div olika helgkurser mm. Många bor långväga ifrån och har ingen möjlighet att åka till någon av våra kursplatser bara för att gå någon timmes kurs med sin hund. Tyvärr har jag inte riktigt haft den där motivationen men nu börjar den vakna. Jag är sugen på ett helgläger, och planerna är i full gång.

I flera år har jag varit sugen på att testa en hundsport som heter Treibball. En sport där hunden vallar stora bollar enligt förarens direktion. En helg för väldigt längesedan bokade jag in med instruktör men av någon anledning som jag inte minns fick helgen ställas in. Nu gör jag nytt försök!

 

Är du sugen på ett helgläger så boka in den 24-25 september med fredagen som resdag. Jag har bokat in oss på Ormanäs Stugby där vi har tillgång till 6 stugor samt stor kurslokal, kök mm.

 

Läs mer om planerna. http://www.bonizashundskola.com/2016/05/17/boka-datum/

Jag är också sugen på en annan kurs, kanske en heldagskurs och inget läger. Jag är sugen på att testa hundsporten Flyball.

Klicka på bilden för att göra den större.
Klicka på bilden för att göra den större.

Jag vill också starta igång en kurs på hundskolan. Det stora problemet är att det verkar vara svårt att få tag i bollmaskinerna. Någon som vet var man kan köpa bra sådana?

 

Vi får se, jag fortsätter spekulera och planera och hoppas kunna få ihop något fram emot hösten. Håll ögonen öppna!

På sitt träningsläger.
På sitt träningsläger.

Idag är det åter lite hundtomt i mitt hem. Bara valparna, India, Frigg och Gandhi som ligger runt mina fötter under tiden jag skriver bloggar mm. Övriga hundgänget är på sitt vanliga träningsläger där de var elevhundar igår på Lomma Hundungdom, antar att det stod agility på schemat.

I kväll kommer bara Chia tillbaka hem då resten av gänget ska på utställning och passning. Vi närmar ju oss vår lilla Stockholmstripp, jag och Daniel.

Nu ska jag plocka undan min frukost och sen ska valparna vägas. Blev egentligen 5 veckor igår men tiden räckte inte till. Eftersom jag är ensam hemma lär det inte bli några bilder samtidigt, får jag ta i veckan när jag får lite hjälp. Denna gången kommer det bli lite ståbilder att se fram emot.

 

Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz.

 

OBS! Tiden är ändrad för promenaden på söndag. Ny tid är kl 13.00 för samling vid djurstatyerna!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Kerstin Emanuelsson (tisdag, 17 maj 2016 20:52)

    Nästa år kan vi kanske vara med på nån av kurserna.yippie!!!!