Mot nya tag och skåneresa.

Åter igen är det söndag. Det är ju sablar vad helgen kan gå fort. Jag hinner knappt blinka på fredagen förrän det är söndag igen. Jag tycker inte om söndagar för då är helgen över men samtidigt kan jag känna lite förväntan och förhoppning för vad den nya kommande veckan ska innehålla.  Ja, vad kommer då den kommande veckan innehålla och hur var den gångna veckan varit?

Vi har avnjutit massor av denna härligheten under den gångna veckan, dock har den varit mer frånvarande än närvarande under helgen. Veckan som kommer lär den inte heller lysa så mycket på en klarblå himmel. Verkar som om dagarna mest kommer vara kyliga och gråmulna. Hoppas inte humöret faller med i detta grå och tråkiga.

I fredags lyste dock solen rejält och den värmde upp så svetten lackade i pannan. Det var härligt med en solig dag då jag skulle tillbringa dagen utomhus, borta från hemmets trygga vrå. Jag hade äran att få åka med sonen och 5 av hans klasskamrater på något som Skånetrafiken ordnade, Skåneresa. Eleverna fick åka gratis tåg och buss via Skånetrafiken och de hade själv arrangerat dagens resor. Vi åkte tåg, stadsbuss och regionbuss. En helt underbar dag som jag nu ska berätta om.

Klicka på bilden för att läsa bildstoryn.

Jag var helt slut efter denna underbara fredag. Tack Skånetrafiken för att ni ordnade detta så bra åt barnen.

Annars har helgen varit lugn. Har varit en del valpbesök och kommer ytterligare ett idag. Nu ska jag sätta över mina hönor på spisen så jag kan servera familjen god Hönsfrikassé i eftermiddag.

 

Ha det så gott!

 

Glöm inte att kika på min andra blogg.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0