Det vanliga tvivlet.

Den här filmen är från februari i år och valparna som jagar Bonzo är Album-kullen. Det har hänt så mycket med den gamla mannen på de här få månaderna. Tänk att ålderdomen kan gå så fort.

 

Jag är fortfarande bestämd på att vårt beslut är det rätta, givetvis måste jag ändå tveka i morse när han hängde med på morgonpromenaden. Han hoppade och skuttade, glad i hågen. Kom hem och åt frukost med god aptit och ligger nu lugnt och skönt på sin madrass och sover. Varför kunde han inte bara visa att han inte orkade följa med, inte vilja äta osv... Tänk så mycket lättare det varit för mig då.

 

Tänk att man tänker så mycket på sig själv i ett sådant här läge. Man tänker så mycket på sig själv att man glömmer bort hunden. Jag vill ju givetvis ha kvar Bonzo i livet, nu och för evigt. Det är vad JAG vill, frågan är vad han vill. Jag tror jag vet svaret trots att han skuttade runt på morgonpromenaden. Denna runda är ungefär det han orkar på en dag, förutom alla runder han vankar runt i trädgården, helt utan mål.

 

Jag tvivlar nu och jag kommer tvivla efter torsdag, ändå är jag helt säker på att vi fattat helt rätt beslut, för Bonzos skull, absolut inte för vår. Bonzo ska få somna in med värdighet. Mitt älskade lilla hjärta.

Livet är ju som så att när en dör föds någon annan. I morse blev vår underbara Lightschaps "Gandhi" pappa till en liten tjej och en liten kille. Dessa två underverk föddes på McLiams kennel i morse och valpningen gick lätt och enkelt. Jag hälsar dessa 2 små välkomna till världen.

Nu väntar jag valpköparbesök. Till dess ska jag plocka undan efter gårdagens middag. Efter besöket blir det dags att laga middag så vi hinner äta innan vi ger oss iväg till Tygelsjö för valp och rallylydnadskurser.

 

Vad ska middagen bestå av? Har ju åter igen börjat dieta så det måste bli något nyttigt. Har du något förslag?

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0