Värsta beslutet någonsin.

Under ganska lång tid har jag hoppats att vi ska slippa fatta detta hemska beslut men under helgen har jag och D kommit fram till att ansvaret kommer att ligga hos oss. Vi har beslutat oss.

Min högsta dröm har hela tiden varit att vi lagt oss på kvällen och när morgonen kommer ligger Bonzo på sin madrass i vardagsrummet och sover den eviga sömnen. Det hade varit så underbart både för honom och för oss. Men han har ett seglivat hjärta så det där lär inte hända.

 

Hela Bonzo berättar nu att han gjort vad han kunnat på denna jorden. Han orkar inte mer. Den trötta blicken ber om att få slippa ha ont. Han är trött, han vill sova. Hela mitt jag skriker att jag inte vill låta honom sova, jag vill ha honom vaken hos oss för evigt men så är inte livet. Jag måste släppa taget och i helgen gjorde jag detta. Han har gett oss, våra andra hundar, alla Lightschapsvalpar, alla hundskolehundar helt underbara 14 år och han kommer ständigt finnas i våra och mångas hjärtan.

På torsdag kl 13.00 kommer han att få somna in hos vår underbara veterinär, Erik Mörne, för att sen få egen kremering och begravas på underbara ljushem. Han älskar sitt Ljushem så här ska han också få den ständiga vilan.

Älskade fina underbara goa vän <3

Underbara Gandhi.
Underbara Gandhi.

Fick ett telefonsamtal i morse. Vår goa Gandhi som bor hos fodervärd kan inte längre ha kvar honom pga hans problem med att vara ensam. Grannarna är inte längre så glada över Gandhis skällande så fort han lämnas så familjen har inget annat val än att lämna tillbaka honom till mig. Nu kommer han få stanna här tills jag hittar just DIG som kan ge honom det ständiga hemmet. Detta är sista gången som Gandhi ska flytta. Nu får Gandhi tillbringa lite tid med sina underbara små valpar :-) På onsdag kväll kommer han hem till oss.

Idag fyller småttingarna hela 4 veckor! Shit vad tiden går. Som vanligt har vi tillbringat gårdagen utomhus och här kommer lite bilder. Vi hade också besök av några goda vänner och deras underbara blandras Tituz, en bolltokig grabb :-) Klicka på bilden om du vill se i större format.

Det underbara sommarvädret fortsätter. Jag ska nu plocka undan min ensamma frukost för att sen göra mig redo för ett besök hos kiropraktikern. Jag undrar i mitt stilla sinne om denna duktiga man ska kunna göra något åt min smärta i mitt revben idag. Fortfarande klarar jag mig inte utan smärtstillande. Jag hoppas dock innerligt. Sen blir det lite kamning av Frigg och India i eftermiddag/kväll.

 

Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 3
 • #1

  Sofie (måndag, 09 maj 2016 12:17)

  Underbara, älskade Bonzo! Sov gott, vi ses i Nagijala.

 • #2

  Marika (måndag, 09 maj 2016 15:43)

  Tack för allt underbara Bonzo!
  Vila i frid!

 • #3

  Lena Starke (måndag, 09 maj 2016)

  Usch, vad jag lider med er. Det låter ungefär som när vi hade Rocky. Hans blick sade också att han inte orkade mer. Han blev ju nästan 14 år. Det är snart 5 år sedan vår vackre vän somnade.