Väder eller ointresse?

Så gott som varje morgon kollar jag statistiken på min hemsida, i alla fall de morgnar då jag tänker blogga eller ändra något på hemsidan. En normal dag har jag 100-150 läsare, spännande läsare som för alltid blir anonyma. Det finns säkert både goda och onda läsare, vilket som så förblir de flesta anonyma.

 

Denna morgon visade statistiken "endast" på 67 läsare från igår. Beror detta på det underbart vackra vädret eller beror det på att det jag skriver blir mer och mer ointressant? Jag väljer att välja det första alternativet för min självkänsla. Vad tror du?

Igår ringde min mobiltelefon, i andra änden fanns matte till Casper som är pappa till Frigg´s förra valpkull, Albumkullen. Hon började med att fråga hur det är, vilket man alltid gör, och mitt svar blev det vanliga... jo, tack det är bra, hur är det själv? Nu mådde hon bra men hade haft det väldigt jobbigt sedan i tisdags. Fina underbara goda Casper hade då fått somna in pga Borrelia. Han kunde inte längre gå och han svarade inte på medicinerna. Det fanns bara en utväg att gå. Stackars matte och stackars Casper. Trösten är att han inte längre behöver ha ont. Sov så gott lille vän <3

Chappetorpets Bilbo, Casper.
Chappetorpets Bilbo, Casper.

Till dig hundägare! Slarva inte med att ge hunden något som förhindrar fästingarna från att bita sig fast. Själv är jag stor fan av Bravecto, vilket man numera kan beställa på nätet. http://www.sollvet.se/recept/f%C3%A4stingmedel-till-hund/best%C3%A4ll-recept-f%C3%B6r-bravecto-21920219

Till detta kan man faktiskt också vaccinera hunden mot just Borrelia. Kontakta din veterinär för att få tips och råd. Tror det kostar mellan 500-1000 kr för vaccin. En sak bör man dock tänka på. Ge inte detta vaccin tillsammans med annat vaccin. En LS-ägare gjorde detta på inrådan av veterinären och det blev stort lidande för hunden. Ta vart vaccin för sig!

Ser du en sådan här hög utomhus (kan vara mot svart också) så bränn den för det är fästingägg!
Ser du en sådan här hög utomhus (kan vara mot svart också) så bränn den för det är fästingägg!

Nu är det dags att plocka undan frukosten för att sen ta ut valparna i det fina vädret. De älskar att vara utomhus <3

 

Önskar dig en trevlig söndag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 2
 • #1

  Kerstin emanuelsson (söndag, 08 maj 2016 15:26)

  Måste vara vädret såklart! Din blogg är alltid mysig att läsa

 • #2

  Therese (söndag, 08 maj 2016 16:55)

  Jag har 100-150 sidvisningar per dag också, men senaste dagarna runt 90. Så det är nog vädret och sommaren.
  Hur skyddar du dräktiga och digivande tikar mot fästingar? Själv har jag bricka i halsbandet, men har tidigare år haft Bravecto sen det kom. Också nöjd. Men går ju inte nu när man planerar valpar.
  Må så gott!