Första utedagen samt inbjudan.

Vilket underbart väder vi har! Läste i tidningen i morse att sommaren nu har kommit till södra Sverige, lyckan är total. Kommer det hålla i sig eller ska vi bara få känna på hur det kan vara och så blir sommaren som förra året, svinkall och regnig? Kanske gäller det att passa på att njuta fullt ut av de kommande 14 dagarna som visar på sol och 20-23 grader enligt SMHI.

 

Lite trisst är det att vara så här förkyld när det är så underbart väder ute för jag har lite svårt för att vistas i solen. Ögon och näsa rinner ikapp och solen gör att jag behöver nysa, vilket inte är så hälsosamt för mitt onda revben. Men inte ska man gnälla när solen skiner så det kapitlet hoppar vi nu över.

 

 

Igår var det så varmt att jag tyckte det var dags för valparna att få känna på lite frisk luft. Jag tog ut canvasburen och parasollet, skapade skugga och gjorde mysigt för valparna. Lite oroligt blev det de första minuterna de kom ut men mamma Frigg tröstade snabbt med lite matning.

 

Jag hade kameran med mig ut och bilderna får själv berätta om vilken mysig eftermiddag jag, hundarna och valparna hade tillsammans. Klicka på en bild för att se dem i större format.

Idag blir det ännu en dag i trädgården för valparna. Det blir ett valpbesök så de kommer få massor av mys och kel.

 

Avslutar med lite filmer från i morse.

Skulle filma valparnas bus i morse men ser nu att jag råkat ha fel inställning. Ni får här se lite morgonbus i slowmotion :-) Väggen är inte snygg men den är fixad av ett tidigare valpgäng, ca 2 veckor efter att köket blev nytapetserat :-)

Har ju helt glömt bort här i bloggen...

 

INBJUDAN TILL KENNELTRÄFF!

 

Då var det dags att återigen planera in den årliga kennelträffen. Vi startar dagen med utställning på Eslövs flygplats http://www.skk.se/sv/SYDSKAKK/Utstallning/Eslov-Int/Internationell-hundutstallning--2016/
för de som vill ställa ut. Vill man inte ställa ut är vi väldigt tacksamma för en stor hejarklack :-)

 

Hundar som inte ska ställas ut är välkomna in på utställningsområdet. Glöm dock inte att ta med stamtavla och vaccinationsintyg.

Efter utställning kör vi en träff hemma hos oss där alla LS hundar och den som tror sig vara LS-hundar busar och har kul medan hussar och mattar minglar runt.

Det kommer inte bara bli hundbus utan jag kommer också fixa lite träning av hund, vad vet jag inte idag. Har haft omröstning i Lightschapsgruppen på FB och hittills står Nosework och Lydnadsträning högst på önskelistan.

Vi bjuder på Gulaschsoppa med tillbehör samt läsk, öl, vin och kaffe på maten.

Anmälan till träffen! http://dinkurs.se/37684
Senast 1 september 2016.

 

Nu ska jag flytta ut valparna i trädgården och städa av nattsmutsigt kök. Njut nu av sommarvärmen för det ska jag och min välvårdade förkylning göra. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0