Som jag har längtat.

Vi håller på att gå mot helg. Ett par timmar till och det är eftermiddag dvs helg för många människor, liksom för min kära make. Själv började helgen direkt jag slog upp ögonen i morse.

 

Som jag längtat efter denna helgen! Jag har ingen aning om varför men jag har tyckt att denna veckans vardagar har varit så otroligt långa och så tråkiga. Antar att det har med det dåliga vädret att göra men jag har varit extremt rastlös. Det har känts som om jag inte haft något att göra (vilket är en helt galen känsla med tanke på att jag har ett hus om 200 kvm att städa, 7 hundar att ta hand om och aktivera, 9 valpar att sköta om, en hundskola att sköta, högar med tvätt att tvätta osv osv osv. Men jag har inte fått för mig att ta tag i dessa sakerna. Istället har jag suttit och blängt på datorskärmen under tiden som jag gnällt om att jag var rastlös. Jag har bara funnits och jag har bara gått här och väntat på att dagen idag skulle komma.

Så då har den där efterlängtade dagen äntligen kommit! Idag är det fredag och fredag är helgens bästa dag, man har ju då hela helgen för sina fötter.

 

Jag har en stor förväntan på denna helgen. Idag ska lilla Nahla (blå) får besök av sin matte under förmiddagen. Kvällen ska jag tillbringa med min kära make. Morgondagen har mycket att erbjuda med avslutning på våra kurser (Bonizas Hundskola) i Tygelsjö. Sen hem och käka god mat med föräldrar, dotter m pojkvän och vän samt svärmor. Valborgskvällen avslutas med bål och korvgrillning hos grannarna.

Antar att jag inte hinner skriva någon blogg i morgon, därför ställer jag dagens fråga. Vad ska du göra på Valborgsmässoafton? Skriv och berätta i en kommentar här i bloggen...

Min lilla egen Daiki!

Denna valp har blivit lite extra matad då hon inte gått upp så mycket i vikt. I morse hörde hon min röst och blev helt till sig. Jag lyfte upp henne och hon började genast leta efter mat i min hand. Se där, min betydelse för denna lilla tjej är numera "mamma getmjölk" haha.

 

Valparna växer så det knakar. Jag har inte vägt dem på ett par dagar men jag ser med blotta ögat. Mamma Frigg väljer numera oftast att sitta och dia för de får knappt plats när hon ligger ner.

 

Jag ska försöka ta lite bilder idag med min "riktiga kamera" så ni får se hur söta de är nu när de öppnat sina ögon. Ska be mitt besök om handräckning :-)

Här är i alla fall lite smakprov från igår.

 

Jag har bäddat om i valpbädden. I och med att valparna kan börja gå på 4 ben börjar också tarm och blåsa fungera utan stimulering från mamma. I går morse när jag kom upp var det bajs här och där och så klart hade någon valp legat i en och annan bajskorv. I går satte jag därför in den underbara kissbädden i själva valplådan. Duktiga valpar går dit när de behöver kissa och i morse fanns det inte minsta tillstymmelse till någon bajskorv.

Avslutar med en liten film från i morse. Mamma Frigg har precis satt sig i valpbädden och hela havet börjar storma.

Äh, vi tar en liten "sötfilm" från igår kväll också när vi ändå är igång :-)

Ha en god fredag, det ska jag ha. Glöm nu inte att svara på min fråga här via kommentarer :-)

Skriv en kommentar

Kommentarer: 2
  • #1

    Jessica (fredag, 29 april 2016 20:33)

    Vi ska fira Valborg med världens bästa hundar och hundskolefolk på dagen

  • #2

    kerstin emanuelsson (fredag, 29 april 2016 21:07)

    Tack för ännu en mysig dag på golvet hos er! Såå härligt.kram o go helg igen!!!