Bara 3 gånger.

Även om vi fortsätter med lite jobbiga nätter så går det i alla fall framåt. Denna natten har jag bara blivit väckt och behövt gå upp ur sängen 3 gånger. Det har låtit högljutt när det har varit matdags men annars har det varit hyfsat lugnt i bingen. Bara lilla Röda som varit lite missnöjd då och då.

 

De här valparna är lata! Frigg går ner i bädden och lägger sig redo för att mata. Valparna ligger utspridda lite här och där, istället för att använda sin näsa och ta sig fram mot mamma ligger man bara kvar på samma plats och beklagar sig. Om jag beklagar mig riktigt högljutt kommer en människohand och lyfter fram mig till mamma. Dagtid struntar jag i att hjälpa valparna fram men på natten har jag inte ork eller lust att ligga där vaken och lyssna på klagosången. De kan själv för det är då inget fel på näsorna, bara lättare att slippa anstränga sig :-)

Idag har våren bytts ut mot höst. Det blåser nästan storm och det var riktigt kallt om öronen på morgonpromenaden. Enligt prognosen ska det bli max 10 grader idag och vindbyar på ca 20 m/s.

 

Idag blir det innegöra. Kommer valpköpare på besök under dagen men annars är det inget inplanerat i kalendern. En sån här dag får man tänka till mer än en gång när det gäller dagens middag. Jag har hittills tänkte många gånger om men ännu har jag inte kommit på något gott att äta. Har du något förslag?

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0