Opererad Heidieh.

Vi har det så gott vi kan ha det i denna sjukstugan.

 

Heidieh var väldigt påverkad i går eftermiddag efter sin operation. Hon åt en stor portion mat och drack vatten men sen bara sov hon. Innan vi la oss gick hon ut och kissade.

 

Hela natten har hon sovit på en mjuk filt ensam i hundrummet. Hon får absolut inte hoppa upp på något eller gå i trappor. Vi ska vara noga med att den hopsydda huden på magen inte sträcks ut.

 

I morse var hon pigg och vaken, ville ut och kissa för att sen vräka i sig en stor portion mat.

I skrivande stund har hon stora problem som hon inte hittar någon lösning på. Hon ligger alltid och vilar under vår kökssoffa men den stora tratten gör att det inte funkar. Hon blir helt frustrerad och har snart testat allt som går att testa. Till slut gav hon upp och la sig utanför soffan.

I dag är det denna godingens tur att åka till veterinären. Häromdagen kom han hem, gående på 3 ben och vägrar sätta ner höger framben. D skulle kolla vad som var fel men det tyckte absolut inte Herman. Vi kunde inte röra honom, han var ilsken som ett bi. Så nu på morgonen lämnas han på Landskrona smådjursklinik för sövning och kontroll. Beroende vad som är felet blir det kanske operation eller så får vi hämta honom igen om någon timme, omplåstrad och trött.

Inte blir man rik av att vara djurägare men jag tackar himlen för försäkringsbolaget.

Uppdatering!

Katten Herman fick följa med husse hem igen. Han fick lugnande och man kunde konstatera att han fått ett bitsår. Det blev tvätta, sy och antibiotika i 7 dagar.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Jessica (onsdag, 13 april 2016 11:52)

    Sätt kökssoffan på böcker, vet jag:)