Litorekullen 2 dygn.

Längtar du och din familj efter en underbar Schappeflicka? Är du en familj som tycker om att vara ute i naturen, träna hund och fulla av kärlek till en ny familjemedlem? Då hittar du denna gosiga Schappeflickan här. Vi har ett par vackra tikvalpar kvar att tinga ur denna kullen.

Jag har precis vägt alla valparna och lagt in vikten på resp. valps sida. Där kan du se hur mycket de ökat över natten och vad den totala viktökningen är. Det ser överlag mycket bra ut och det visar på att Frigg´s matbar numera är helt öppen.

 

Det är några av valparna som jag tycker har ökat lite för lite i vikt från igår så de kommer få 2 mål med Getmjölk under dagen. Resten av gänget klarar sig numera helt och hållet på mamma Frigg´s mat.

Natten har varit lugnare. Har inte fått sova hela natten men i alla fall delar av den. Det är ju så att så här små valpar behöver mat 1 gång/timme under första veckan. Givetvis blir det ganska livligt just när det är matdags, 9 valpar ska samsam om 9 spenar. Det tar ett par dygn innan valparna lär sig hitta mamma, hitta spenarna och hitta en egen spene. Antar att vi har ytterligare en natt framför oss med dålig sömn men sen brukar nätterna vara lugna.

Jag måste avsluta dagens blogg med en underbar film som jag fått låna av en valpköpare till Lightschaps StarWars Yoda som bor i Göteborg. Denna lyxhund får sådan här massage varje kväll innan sovdag. Något jag gärna delar med mig av. Tänk om alla valpar fick detta, så mycket lugnare hundar världen skulle bestå av.

Nu har jag äntligen tagit foto på valparna och det ligger huvud och kroppsbild på varje valps sida.

Lightschaps Litore...

Dags att plocka undan i huset... Önskar dig en trevlig onsdag.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0