Tar det hela med ro.

Vi hade denna canvas-buren utomhus under tiden vi hade valparna och nu intog Frigg buren. Vill inte ha henne utomhus för då har jag inte henne under uppsikt så buren fick flytta in och in i den flyttade Frigg. Nu står buren i hallen och hon sover skönt.

 

Frigg känner sig lugn och nöjd och jag känner mig lugn och nöjd. Nu kan vi fortsätta vänta i lugn och ro.

 

Jag har försökt bjuda på mat idag men inget jag bjuder på passar henne. Har varit en kort tur till butiken och handlat in lite nötfärs. Ska se om det kan gå ner i magen. Frigg har absolut ingen aptit idag. Det bör vara ett tecken på att vi är på G.

Jag köpte också färska grisknorrar, inte ens det var något som hon var intresserad av. Hon brukar tugga i sig såna här med god aptit. Heidieh blev dock lycklig för hon kunde äta upp Frigg´s också.

Kvällens middag är planerad. Det blir hemmarökt Röding och Makrill med kokt nypotatis och Gräddfil. Det är planerat och fisken ligger i saltlag, frågan är om jag får avnjuta middagen eller jag sitter och föder valpar...

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0