Dygn 62, evig väntan.

Vi väntar vidare och vidare och vidare. Evig väntan. Natten har varit som tidigare men denna natten har jag sovit med ett öga i taget. Minsta lilla rörelse från Frigg och jag har varit vaken. Ett par gånger har hon krypit in under vår säng och bäddat som en tok.

 

Igår hade jag en extremt trött dag och kväll. Sov 12 timmar på natten, fick sova 1 timme middag på eftermiddagen och däckade åter i säng runt 21. Är det jag eller Frigg som väntar valpar?

 

Morgonpromenaden gick i lugnets tecken och i morse fick fasanen vakna i lugn och ro på sin sovplats, Frigg orkade inte bry sig på den.

 

Frukosten var då ingen hit. Färskfoder var blä och torrfoder ska vi inte tala om. I dag fick det stå ett par falukorvsskivor på menyn. Sådär 3-4 tunna skivor fick jag i henne.

 

Så vad ska man tro? Blir det idag?

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0