Valpkurs och väntan

Mitt i gårdagens städning av ovanvåningen, som förberedelse för Frigg´s valpning, fick jag hoppa in som instruktör vid en valpkurs i Sjöbo. Har inte träffat dessa deltagare innan så detta var riktigt kul, dock lite oroligt pga Frigg.

 

Vi började med att träna in kontakt på olika sätt. Därefter blev det lite grundövningar för inkallning och avslutade träningen med att hunden skulle sätta sig i en låda - shaping. Kvällen avslutades med lite valplek och här på filmen är det de 2 minsta som får umgås en liten stund. Valpkurs är alltid roligt.

Detta är väldigt pinsamt! Jag har glömt bort en födelsedag, fy på mig. Jag glömde att skicka ett stort grattis igår till alla våra Z-hundar som fyllde hela 8 år. Detta är vår första kull på kenneln. Här kommer en grattishälsning i efterskott.

Vi fortsätter vänta på våra "Litore-valpar". Enligt mig har natten varit väldigt lugn, enligt D har den varit lite stökig med en Frigg som farit upp och ner från hans säng. Antingen har hon inte varit i min eller så har jag sovit som en stock.

 

Det var en hungrig Frigg när jag serverade frukost. Hon åt en stor skål med färskfoder med ovanligt god aptit. När jag sen gav katten sin frukost var hon även där och nallade. Det lär alltså inte bli några valpar idag men Frigg är Frigg och hon är överraskningarnas hund.

 

Dygn 60:

  • mage: 78 cm
  • midja: 77 cm

Det är tråkväder denna fredag. Det blåser och regnet hänger i luften. Dagen får bli en inomhusdag med lite städning och tvättning. Vad ska du hitta på denna fredag? Vad har du för väder där du bor?

 

Önskar dig en trevlig dag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0